Intro - stefan@stefan-fotografeert.nl

Ga naar de inhoud

Intro

Leuk dat je de tijd neemt om mijn site te bekijken.

Ik ben nu vanaf 2002 jaar actief serieuse hobby fotograaf. Door omstandigheden heb ik c.a. twee jaar minder tijd aan het fotograferen kunnen besteden. Begin 2006 heb ik mezelf getrakteerd en een nieuw semie proffesionele camera gekocht (een Nikon D7000) en heb enthousiast de draad weer opgepakt. Ik ervaar nu zelf dat oude liefde inderdaad niet roest! In de begin periode heb ik redelijk veel ervaring opgedaan met een D70, daar destijds goed glaswerk bij gekocht. Heb ik nu ook veel plezier van, want ze passen zonder uitzondering op mijn huidige camera's, een D610 en een D7200.
Sinds november 2015 beschik ik over mijn eigen studio in hartje Assen. Los van alle noodzakelijke flits- en effect apparatuur is er een afgeschermde kleedruimte en een hoekje voor de visagie. En natuurlijk koffie, thee en een koelkast met frisdrank ;-)
Naast de eigen studio beschik ik over een uitgebreide portable studio set zodat shooten op locatie ook tot de mogelijkheden behoort.

Mijn voorkeur gaat uit naar model- en glamour- en fashion fotografie. Ook het schieten van leuke natuurplaatjes ga ik niet uit de weg en een combinatie is natuurlijk helemaal mooi.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk mijn portfolio en neem contact met me op, kunnen we misschien een shoot plannen. Wil je de foto’s voor je eigen portfolio gebruiken dan doe ik dit meestal op basis van TFP. Wil je de foto’s commercieel gebruiken dan maken we een commerciële deal.

(je kunt me ook hier vinden)


Terug naar de inhoud